Kuukauden tarjoukset

Arthro- tuotteet -15%

Arthro niveltuotteet edistävät nivelten hyvinvointia. Kotimainen Arthro Nivelvoide on ainutlaatuinen viilentävä voide lievittämään nivelkivun tunnetta ja turvotusta nivelten alueella. Arthro Caps kapselit on monipuolinen rustovalmiste niveltesi hyvinvointiin, joka sisältää glukosamiinia, kondroitiinia, C-vitamiinia, hyaluronihappoa, polysakkarideja sekä kollageenia. Arthro Nivelvoide ja Caps -kapselit sopivat hyvin käytettäväksi yhdessä.

ACO Face -tuotteet -15%*

Nyt on hyvä hetki täydentää ihonhoitotuotteita alennettuun hintaan!

  • Gentle Cleanse Oil irrottaa aurinkovoiteet kasvoilta ilman turhaa hankaamista
  • Age Delay -sarjassa suojakertoimellinen päivävoide kevätaurinkoon
  • Ihanat Boosterit jokaiseen tarpeeseen
    * ei koske huulivoiteita

Compeed-tuotteet -15%*

Älä anna rakkojen hidastaa!
Compeed®-valikoimassa on on monia tuotteita, jotka auttavat sinua pitämään jaloistasi huolta. Löydä jaloillesi sopiva Compeed®. Compeed® sisältää hydrokolloidia, joka tunnetaan haavaa parantavien ominaisuuksiensa ansiosta. Koko tuotevalikoima on suunniteltu siten, että se auttaa ihoasi toipumaan nopeammin.

Multivita Omegalive -sarja -15%

Multivita Omegalive tuotesarjasta löytyy sopivat valmisteet niin odottaville ja imettäville äideille kuin lapsillekin. Kapselimuotoiset omega-3-valmisteet eivät sisällä lisättyjä vitamiineja, joten ne voi huoletta nauttia yhdessä muiden vitamiinivalmisteiden kanssa. Ravintolisä.

ACO SUN -sarja -20%

Auringon voimakkailta säteiltä suojautuminen on tärkeää ympäri vuoden, mutta ratkaisevan tärkeää se on keväällä ja kesällä.

  • Aurinkovoide on paras voide ryppyjen ja ihon ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisemiseksi. Varomaton auringonotto ja liiallinen altistuminen auringolle heikentävät ihon kimmoisuutta ja elastisuutta.
  • Kevätaurinko on voimakas ja kevätiho suojaamaton. Aloita aurinkotuotteen käyttö jo huhtikuussa. Monet kasvovoiteet ja meikkituotteet sisältävät aurinkosuojakertoimen, mutta niitä saattaa olla vaikeaa käyttää riittävästi. Käytä siis sen sijaan erityisesti kasvoille kehitettyä aurinkotuotetta.
  • Vältä AHA- ja BHA-happoja sekä retinolia kesän aikana. Jos haluat jatkaa tavallista ihonhoitorutiiniasi, joka sisältää esimerkiksi retinolia, aurinkotuotteen käyttöön tulee kiinnittää erityistä huomiota. Muuten vaarana on, että kasvot ruskettuvat epätasaisesti.

PERSKINDOL® Active Gel 100ml 14,90 €

Kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihaskipuun ja nivelille.

Perskindol Active kylmä-lämpögeeli sopii niin akuuttiin kuin pitkittyneeseen lihaskipuun; nyrjähdykset, revähdykset, mustelmat ja rasituskivut.

Geeli viilentää sekä rauhoittaa välittömästi. Vaikutusta seuraava lämmöntunne helpottaa tehokkaasti lihaskipua ja tukee paranemista. Lääkeaineeton Perskindol Active Gel on hyvin siedetty ja sopii käytettäväksi useita kertoja päivässä sekä pitkäkestoisesti, aina kun kipu vaatii.

Geeli levittyy ja imeytyy helposti. Rasvattoman koostumuksensa ansiosta se ei myöskään tahraa.

Tutustu pakkauksen sisältämään käyttöohjeeseen ennen käyttöä.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

ACO Hand Cream Rich -15%

Kestosuosikki, apteekin myydyin käsivoide, sai nyt kaverikseen tuotteen täysin samalla koostumuksella, vain ilman hajusteita! Loistava lahjaidea, 75 ml hinnaksi jää vain 5,95 € (norm. 7,00€).