Ajankohtaista

Pitäisikö itsehoitolääkkeitä myydä apteekkien lisäksi myös kaupoissa? 

Aiheesta on käyty viimeisen vuoden aikana paljon keskustelua ja Sosiaali- ja terveysministeriön asettama työryhmä tekee siitä oman esityksensä kesäkuun loppuun mennessä. Alla olevasta linkistä pääset lukemaan esimerkkejä, miten lääkkeen ostaminen apteekista lääkeneuvontaa saaden on jopa pelastanut asiakkaan hengen!

Kannattaa kysyä!

HEI FARMASEUTTI, TULE TÖIHIN MEILLE ALASTAROLLE!!

 

Me Alastaron apteekilla kaipaamme lisävahvistusta meidän reippaaseen ja iloiseen joukkoomme. Tarjolla on vakituinen työpaikka mieluummin kokoaikaiselle farmaseutille, mutta osa-aikaisuuttakin voidaan harkita. Alastaro on mukava maalaiskylä osana Loimaan kaupunkia. Kylältä löytyy oma terveysasema ja palvelutaloja, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Asiakkaat ovat sydämellisiä ja oman kylän apteekkiin kovin sitoutuneita. Sinulta farmaseutti toivomme reipasta, omatoimista otetta, farmasian ammattilaisuutta sekä positiivista ja joustavaa asennoitumista työyhteisöä ja asiakkaita kohtaan. Annosjakeluosaaminen katsotaan eduksi. Halutessasi pääset työskentelemään myös sivuapteekillamme Köyliössä.

Meillä on käytössä MAXX-käyttöjärjestelmä ja hoitokotitilauksia varten EasyMedi. Apteekkimme on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-13. Muutimme syyskuussa 2023 valoisiin ja avariin, moderneihin tiloihin paraatipaikalle Alastaron pääkadun varrelle aivan Salen sekä K-marketin vieressä.

 

Lisätietoja antaa apteekkari Varpu Loimuneva, varpu.loimuneva@apteekit.net, puh. 0505163609. Laitathan hakemuksesi ja CV:si apteekkarin sähköpostiin mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko katsoa omat sähköiset reseptitietosi?

Omakanta on kansalaisille suunnattu internet-palvelu, josta voi katsoa omia sähköisiä resepti- ja terveystietojaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Kanta - henkilöasiakkaan sisäänkirjautuminen

Selvitä etukäteen, onko haluamaasi lääkettä apteekissa!

Apteekki.fi -sivustolla on oikeassa yläkulmassa lääkehaku-palvelu, johon voit kirjoittaa lääkkeen tai vaikuttavan aineen nimen, ja katsoa saatavuuden ympäri Suomen. Vihreä merkki tarkoittaa, että apteekissa on valmistetta varastossa, oranssi tarkoittaa, ettei ole.

Mikäli haussa on lääke, jota on vain muutamassa apteekissa, tuotteen ollessa esimerkiksi loppu tukusta, kannattaa aina soittaa kyseiseen apteekkiin ja varmistaa onko tuotetta todella saatavilla (lääkehakupalvelun aikaviive) ja onko se vapaana. HUOM! Esim. Yliopiston apteekit ja jotkut yksityiset apteekit eivät näy tässä listauksessa. 

Näinä monen lääkkeen saatavuusongelmien aikana erittäin hyödyllinen työkalu!

Apteekki.fi